Rüyada siyah büyük bir yılan görmek

Rüyada siyah büyük bir yılan görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada siyah büyük bir yılan gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden kişiler tekliflerinize açık olabilir.

Rüyada siyah büyük bir yılan görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve büyük yılan görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük siyah bir yılan görmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, verilen emeklerin heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah beyaz büyük yılan görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük siyah yılan görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük ve siyah yılan görmek işe başlanacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada büyük siyah yılan öldürmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada çok büyük siyah yılan görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments