Rüyada siyah bıyık görmek

Rüyada siyah bıyık görmek sorunlarını teker teker aşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah bıyık gördüyseniz:

  • Çok fazla ilginizi çekmeyen konular üzerinde mutabakat sağlamaktan, anlaşmaya varmaktan veya imzalar atmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada siyah bıyık görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada bıyıklı olmak kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bıyık dökülmesi görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına alamet eder.

Rüyada bayanı bıyıklı görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada bıyık yolmak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının bıyıklı olduğunu görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin bıyık kestiğini görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada bıyığını traş etmek eşler arasına kara kedi gireceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments