Rüyada siyah bere takmak

Rüyada siyah bere takmak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, itibar göreceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına işarettir.

Rüyada siyah bere takmak gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin geçerli sebeplerini açıkladıktan sonra ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

Rüyada siyah bere takmak hem yeni yerler göreceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe bere takmak sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada mavi bere takmak büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada başına bere takmak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, aksine daha da zorlaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı bere takmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, yapılan işte çok zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz bere takmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker beresi takmak dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada siyah bere görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyüleyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments