Rüyada siyah akıntı görmek

Rüyada siyah akıntı görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, gelir kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah akıntı gördüyseniz:

  • Geçmişe körü körüne bağlı kalıp, fırsatları kaçırma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada siyah akıntı görmek huzuru yakalayacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada denizde akıntıya kapılmak içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına delalet eder.

Rüyada beyaz akıntı görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akıntıda sürüklenmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada memede akıntı görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kulak akıntısı görmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada nehirde akıntıya kapılmak hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada yüzerken akıntıya kapılmak sevilen bir eşyanın çalınacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments