Rüyada sisli orman görmek

Rüyada sisli orman görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada sisli orman gördüyseniz:

  • Kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışmalısınız.

Rüyada sisli orman görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sisli deniz görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada havayı sisli görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına delalettir.

Rüyada sis hava görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına inanılır.

Rüyada duman sis görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sisli hava görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, büyük bir işin sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kara sis görmek çok hayırlı günler görüleceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sisli yol görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Okan

Rüyamda bir ormanlık alandaydım yanımda tanıdığım bir iki kişiyle bi ara sis çöktü sonda dağıldı ve değişik orman hayvanları gördüm köpeğim bir ağaca bağlıydı yanımdakilerin birinde tüfek vardı domuz sesi duydum sonra o domuzu kıpırmaz bi şekilde yerde gördüm tanıdığım yinede başına ateş etti sonra arkadan biraz uzağımda yuvasından çıkıp kaçmaya başlayan ayı gördüm hemen ardından bir siyah bir beyaz iri kurtlar gördüm yanımdaki arkadaş arkalarından ateş etti ama vuramadı sonra uzaklaştık ve arabayla giderken yol kenarında komyonetten indirilen güzel besili koyunlar gördüm