Rüyada şişelerde su görmek

Rüyada şişelerde su görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişelerde su gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek veya iletişim ağınızı genişleterek önemli bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada şişede su görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada maden suyu şişesi görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına alamet eder.

Rüyada şişeden su dökmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına alamet eder.

Rüyada şişeden kana kana su içmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada şişeden su içmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada su dolu şişe görmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işaret eder.

Rüyada şişede bulanık su görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, stresli bir ortama gireceğine delalettir.

Rüyada su şişesinden su içmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, borçlarının çoğalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments