Rüyada bacak şişmesi görmek

Rüyada bacak şişmesi görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine, geçiminin zor hale geleceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, korkularının üzerine gideceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacak şişmesi gördüyseniz:

  • Doğru bilgilendirilmeniz durumunda kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada bacağın şişmesini görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarının şiştiğini görmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağının şiştiğini görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işarettir.

Rüyada bacakta şişlik görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacak şişmesi görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada bacağını şişmiş görmek güçten düşeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağını şiş görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağında şişlik görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments