Rüyada sırtında buğday taşımak

Rüyada sırtında buğday taşımak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, büyük işlere imza atacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına tabir olunur.

Rüyada sırtında buğday taşımak gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin ediyor.

Rüyada sırtında buğday çuvalı taşımak güç alacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtında buğday taşımak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada buğday çuvalı taşımak sevinç ve mutluluğa, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine tabir olunur.

Rüyada buğday taşımak bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, çok para kazanılacağına yorulur.

Rüyada buğday sapı taşımak kötü haberlerin alınacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına alamet eder.

Rüyada çuvalla buğday taşımak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında sandalye taşımak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtta taşımak çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, neşeleneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments