Rüyada sırtta taşımak

Rüyada sırtta taşımak mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtta taşımak gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işiniz sorunlu olabilir.

Rüyada sırtta odun taşımak sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtta bebek taşımak hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hanımını sırtında taşımak ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi sırtında taşımak eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında yorgan taşımak toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına yorulur.

Rüyada insanı sırtında taşımak çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunu sırtında taşımak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine işarettir.

Rüyada bir kadını sırtında taşımak çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments