Rüyada sıpalar görmek

Rüyada sıpalar görmek sorunların çabucak halledileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıpalar gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda aldatılmaya açıksınız.

Rüyada sıpa görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine tabir olunur.

Rüyada eşek ve sıpasını görmek sorunlarının son bulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada sıpalar görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, çevreye karşı itibarın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıpalı eşek görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıpa sevmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşek sıpa görmek başına uğursuzluklar geleceğine, çaresiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşek ve sıpa görmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sıpa kesmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments