Rüyada sevdiğinle sinemaya gitmek

Rüyada sevdiğinle sinemaya gitmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, tabiatı kötü olan kişiye, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle sinemaya gitmek gördüyseniz:

  • Gerekli detayları gözden geçirerek çevrenizde gerçekte ne olup bittiği konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinle sinemaya gitmek kişinin adeta gençleşeceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarla sinemaya gitmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, fakirlik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sinema gitmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşla sinemaya gitmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle sinemaya gitmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada biriyle sinemaya gitmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, yazgısının güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyle sinemaya gitmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisiyle sinemaya gitmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments