Rüyada sinek beslemek

Rüyada sinek beslemek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sinek beslemek gördüyseniz:

  • Aşk veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda şanslı etkiler altındasınız.

Rüyada sinek beslemek başarılı bir kariyere sahip olacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü sinek öldürmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, planların sarkacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde kara sinek görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük sinek görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına inanılır.

Rüyada böcek sinek görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, adını herkese duyuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sineklerin saldırdığını görmek kısmetlerin artacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı sinek görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada sinek kovalamak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments