Rüyada şimşek çakması görmek

Rüyada şimşek çakması görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şimşek çakması gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kötü gösterme çabasında olabilirler.

Rüyada şimşek çakması görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine tabir olunur.

Rüyada şimşek çakmasını görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çakma görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına yorulur.

Rüyada şimşek düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına yorulur.

Rüyada şimşek sesi duymak hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şimşek görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine delalet eder.

Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada birine şimşek çaktığını görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments