Rüyada silahla vurulmaya çalışılmak

Rüyada silahla vurulmaya çalışılmak herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada silahla vurulmaya çalışılmak gördüyseniz:

  • Diğerleri ne yaptığınızı anlamasada siz hedefinize doğru ilerliyorsunuz.

Rüyada silahla vurulmaya çalışılmak yeni çalışmalara girişileceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurulan adam görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine delalettir.

Rüyada kendini silahla vurulurken görmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurulanı görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurulan insan görmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına işarettir.

Rüyada silahla vurulacağını görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek başına türlü işler geleceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla vurularak öldüğünü görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments