Rüyada silahla vurulan insan görmek

Rüyada silahla vurulan insan görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada silahla vurulan insan gördüyseniz:

  • Kime güvenebileceğiniz konusunda tereddütlü olmanız, kendi başınıza altından kalkamayacağınız işlerin veya problemlerin altında ezilmenize neden olabilir.

Rüyada silahla vurulan insan görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada silahla vurularak öldürülmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya inanılır.

Rüyada silahla vurulan görmek emeklerin boş yere harcanacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına alamet eder.

Rüyada silahla vurulan adam görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, onların mutlu haberlerini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurulmamak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, kazancının da artacağına işarettir.

Rüyada kendini silahla vurulurken görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada silahla vurulan birini görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, sorunlarının tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments