Rüyada silahla vurulmak istendiğini görmek

Rüyada silahla vurulmak istendiğini görmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada silahla vurulmak istendiğini gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilir planlarınızı özel kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada silahla vurulmak istendiğini görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işarettir.

Rüyada silahla vurulmak istenmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla boynundan vurulmak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulur.

Rüyada silahla göğsünden vurulmak fikirlerinin amacına ulaşacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini silahla vurulduğunu görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına inanılır.

Rüyada silahla kulağından vurulmak saygının hiç eksik olmayacağına, kolaylıklara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynundan silahla vurulduğunu görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak ve kan görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments