Rüyada silahla kulağından vurulmak

Rüyada silahla kulağından vurulmak eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, dertlerin başlayacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hedeflerini tutturamayacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, dine ve allah’a yakınlaşacağına yorulur.

Rüyada silahla kulağından vurulmak gördüyseniz:

  • Herkesin adil oynaması gerektiği konusunda haklısınız.

Rüyada silahla kulağından vurulmak ele geçecek ve devamı olmayacak mala, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada kulağından vurulmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının silahla vurulduğunu görmek fesat kimselerin çıkacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun silahla vurulduğunu görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kendini silahla vurulduğunu görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin silahla vurulmak aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin silahla vurulduğunu görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kişinin hayatının değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla kolundan vurulmak kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments