Rüyada silahla kafadan vurulduğunu görmek

Rüyada silahla kafadan vurulduğunu görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Rüyada silahla kafadan vurulduğunu gördüyseniz:

  • Başkaları onay vermiyor diye, kendinizi sınırlamamalısınız.

Rüyada silahla kafadan vurulduğunu görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafadan silahla vurulmak moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine işarettir.

Rüyada silahla kafadan vurulmak iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine işaret eder.

Rüyada kafadan iğne vurulmak kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kafadan vurulduğunu görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafadan vurulmak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments