Rüyada kafadan vurulduğunu görmek

Rüyada kafadan vurulduğunu görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, işlerin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Rüyada kafadan vurulduğunu gördüyseniz:

  • İşinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada silahla kafadan vurulmak yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafadan silahla vurulmak iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafadan vurulduğunu görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, büyük hatalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine inanılır.

Rüyada silahla kafadan vurulduğunu görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kafadan vurulmak zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments