Rüyada silah patlamak

Rüyada silah patlamak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, ancak allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine tabir olunur.

Rüyada silah patlamak gördüyseniz:

  • İlgiyi hak eden özel bir ilişkinize sahip çıkın.

Rüyada silah patladığını görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına delalettir.

Rüyada silahın patladığını görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada silah patlamak rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada silahların patladığını görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına delalettir.

Rüyada uçak patladığını görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada karnının patladığını görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, dertlerinin şifasını bulacağına yorulur.

Rüyada güneşin patladığını görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, dertlerin son bulacağına yorulur.

Rüyada çıbanın patladığını görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments