Rüyada silahların patladığını görmek

Rüyada silahların patladığını görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, kudret ve destek olacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine yorulur.

Rüyada silahların patladığını gördüyseniz:

  • Belli planın içinde sıkışıp kaldığınızı düşünüyor olsanız da, anlaşmalar veya uzlaşmalar için yeni yöntemler geliştirmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada silah patlamak beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada silah patladığını görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine alamet eder.

Rüyada silahların patladığını görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, kazançtan yana kara geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahın patladığını görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonun patladığını görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayın patladığını görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, işini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabanca patladığını görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına işarettir.

Rüyada tekerin patladığını görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments