Rüyada şık giyinmek

Rüyada şık giyinmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, elinin bolluk göreceğine delalettir.

Rüyada şık giyinmek gördüyseniz:

  • Aşırılıklar zarar verebilir.

Rüyada şık giyindiğini görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada şık giyinmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine inanılır.

Rüyada çok şık giyinmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada çok şık elbise görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şık abiye giymek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada kendini şık görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şık ayakkabı görmek istediği gibi hareket edeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine yorulur.

Rüyada şık çanta görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments