Rüyada kendini şık görmek

Rüyada kendini şık görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, onu alkışlayacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına işaret eder.

Rüyada kendini şık gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı olmalı, kimsenin söylediğine veya baskı koyduğu yöne göre ilerlememelisiniz.

Rüyada çok şık bir elbise giymek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini şık görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, çok daha mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada şık ayakkabı giymek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şık giyinmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet eder.

Rüyada şık insanlar görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şık çanta görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına işaret eder.

Rüyada şık bir elbise giymek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok şık olmak borçların kısa sürede ödeneceğine, işlerin bozulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments