Rüyada sihirli güçlerinin olduğunu görmek

Rüyada sihirli güçlerinin olduğunu görmek dünya mallarının çoğalacağına, günlerini bunun için harcayacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine yorulur.

Rüyada sihirli güçlerinin olduğunu gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri haber alamadığınız bir eski sevgiliniz yeniden ortaya çıkabilir.

Rüyada sihirli güçlerinin olduğunu görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada büyü sihir görmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sihirli lamba görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sihirli asa görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sihirli yüzük görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına işaret eder.

Rüyada sihirli küre görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, hem verimi yükselteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sihir yapmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada alaaddinin sihirli lambasını görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments