Rüyada alaaddinin sihirli lambasını görmek

Rüyada alaaddinin sihirli lambasını görmek üzüleceğine ve borçlanacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, her zaman haklının yanında olacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalet eder.

Rüyada alaaddinin sihirli lambasını gördüyseniz:

  • İlginç projeler tasarlamayı hayal edebilirsiniz.

Rüyada alaaddinin sihirli lambasını görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet eder.

Rüyada sihirli lamba görmek maddi kolaylığa ulaşacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada sihirli güçlerinin olduğunu görmek hikmet sahibi olacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sihirli asa görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sihirli yüzük görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işarettir.

Rüyada sihir yaptığını görmek iş hayatında zarar edileceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyü sihir görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sihir yapmak emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments