Rüyada sigaranın külünü görmek

Rüyada sigaranın külünü görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Rüyada sigaranın külünü gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden kaçınmalısınız.

Rüyada sigara külü temizlemek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına tabir olunur.

Rüyada sigara külü dökmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına işaret eder.

Rüyada sigara külü görmek adının yayılacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigaranın külünü görmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada sigara külü yutmak rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada beyaz kül görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada sıcak kül görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada evin yanıp kül olduğunu görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments