Rüyada sıcak suyla banyo yapmak

Rüyada sıcak suyla banyo yapmak hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına alamet eder.

Rüyada sıcak suyla banyo yapmak gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlası için söz vermeniz sinirlerinizi yıpratabilir.

Rüyada sıcak suyla banyo yapmak hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine işaret eder.

Rüyada ılık suyla banyo yapmak melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suyla banyo yapmak hem amaçlarına nail olamayacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada kirli suyla banyo yapmak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına işarettir.

Rüyada soğuk suyla banyo yapmak huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada temiz suyla banyo yapmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çamurlu suyla banyo yapmak üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada sıcak banyo görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments