Rüyada kirli suyla banyo yapmak

Rüyada kirli suyla banyo yapmak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli suyla banyo yapmak gördüyseniz:

  • Sormak istediğiniz şeyler varsa çekinmeden sormalısınız.

Rüyada kirli suyla banyo yapmak zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli suda banyo yapmak şansın çalışmaya başlayacağına, iyi geçiminin devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada banyoda kirli su görmek parasal anlamda rahat edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada temiz suyla banyo yapmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suyla banyo yapmak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, bazı sırların açığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada sıcak suyla banyo yapmak de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına işaret eder.

Rüyada ılık suyla banyo yapmak kısmetlerinin bollaşacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu suyla banyo yapmak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments