Rüyada sıcak patates görmek

Rüyada sıcak patates görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak patates gördüyseniz:

  • Bazı konularda engellendiğinizi hissederseniz, karşı çıkmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada sıcak patates görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada sıcak ekmek kesmek solan yüzünün güleceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz sıcak su görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada sıcak baklava yemek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada sıcak kurabiye yemek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada sıcak simit görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, kudret ve destek olacağına işaret eder.

Rüyada taze sıcak simit görmek hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada sıcak yağmur görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments