Rüyada sevmediğin birini tokatlamak

Rüyada sevmediğin birini tokatlamak rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, kazanç kapılarının açılacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada sevmediğin birini tokatlamak gördüyseniz:

  • Yeni kimselerle tanışabilirsiniz.

Rüyada sevmediğin birini tokatlamak onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada şeytan tokatlamak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını tokatlamak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi tokatlamak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını tokatlamak kafa olarak daha rahat edileceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada başkasını tokatlamak ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu tokatlamak büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşini tokatlamak zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments