Rüyada sezen aksu görmek

Rüyada sezen aksu görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, işlerin ters gideceğine, onların bir adım önüne geçeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına yorulur.

Rüyada sezen aksu gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan, başarınızı sahiplenen veya engellemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sezen aksu görmek canının sıkılacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Rüyada sevmediğin insanı görmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğin biriyle evli olduğunu görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada sevmediğin biriyle yemek yemek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevmedin birini görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine yorulur.

Rüyada gelinlik seçtiğini görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediği komşusunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada sevmediği birisiyle evlenmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments