Rüyada seyahat hazırlığı yapmak

Rüyada seyahat hazırlığı yapmak sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, sorunların günden güne azalacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, planların boşa gideceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, huzurunun da yerine geleceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada seyahat hazırlığı yapmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, atılması gereken imzalar ya da üzerinde anlaşılması gereken konular bekleyebilir.

Rüyada seyahat hazırlığı yapmak aile içinde bazı gerginlikler olacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada askere gitmek için hazırlık yapmak çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine işarettir.

Rüyada umreye gitme hazırlığı yapmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada yol hazırlığı yapmak asosyal bir insan haline geleceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret eder.

Rüyada savaş hazırlığı yapmak çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada depreme hazırlık yapmak sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine yorulur.

Rüyada sünnet düğünü hazırlığı yapmak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada ölüm hazırlığı yapmak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments