Rüyada sevmediğin birini görmek

Rüyada sevmediğin birini görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birini gördüyseniz:

  • Yanlız bunu fazla ciddiye alarak ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Rüyada sevmediğin bir akrabanı görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediği akraba görmek yaşamının tazeleneceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin biri görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sezeryanla doğum yapmak işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğin iş arkadaşını görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini sevmemek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sezeryan dikişi görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sevmediğin birine tokat atmak sonra kendi işini kuracağına, ilim irfan öğreneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments