Rüyada sevmediği bir arkadaşı görmek

Rüyada sevmediği bir arkadaşı görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, hayırlı bir evlat olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada sevmediği bir arkadaşı gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirilebilirsiniz.

Rüyada sevmediğin arkadaş görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine rivayet eder.

Rüyada sevmediğim bir arkadaşı görmek sağlığının yerine geleceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine inanılır.

Rüyada sevmediğin arkadaşını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sevmediğin arkadaşları görmek hayatının tamamen altüst olacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevmediği arkadaşı görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediği bir arkadaşı görmek zor günlerden geçeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin biriyle arkadaş olmak kendisini işine veremeyeceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalet eder.

Rüyada sevmediği bir arkadaşını görmek hoşluklarla karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments