Rüyada sevgiliye yalvarmak

Rüyada sevgiliye yalvarmak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, işe zorla gidip geleceğine, çok sayıda borca gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye yalvarmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla sürtüşme meylindesiniz.

Rüyada sevgilinin yalvardığını görmek rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, kendi işine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliye yalvardığını görmek kazancın daha da arttırılacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye yalvarmak kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yalvardığını görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilisine yalvarmak içinin hafifleyeceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine delalettir.

Rüyada sevgiliye yalvarmak ondan şifa göreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğine yalvarmak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.

Rüyada eşinin yalvardığını görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments