Rüyada eski sevgiliye yalvarmak

Rüyada eski sevgiliye yalvarmak evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, işlerinin açılacağına, durgun giden işlerin açılacağına, zor durumların biteceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliye yalvarmak gördüyseniz:

  • Canınızı sıkmış olan birisinden bunun acısını çıkartma fırsatını yakalayacaksınız.

Rüyada eski sevgilisine yalvarmak evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye yalvarmak yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin yalvardığını görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski kocaya yalvarmak allah’ın sevgili kullarından olduğuna, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada eski eşinin yalvardığını görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine inanılır.

Rüyada sevgiliye yalvarmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye işaret eder.

Rüyada sevgiliye yalvardığını görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yalvardığını görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments