Rüyada sevgilisini boğmak

Rüyada sevgilisini boğmak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, iş için gurbete gidileceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisini boğmak gördüyseniz:

  • Düşünebileceğiniz bir yere giderek seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada sevgiliyi boğmak aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işarettir.

Rüyada sevgilisini boğmak uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvan boğmak başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini suda boğmak kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına alamet eder.

Rüyada cini boğmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada yılan boğmak patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini boğduğunu görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı suda boğmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments