Rüyada birine sarılmak ağlamak

Rüyada birine sarılmak ağlamak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine sarılmak ağlamak gördüyseniz:

  • Aslında insanların, isteklerinize fazla direnemeyecekleri bir yapıya sahipsiniz.

Rüyada ölmüş insana sarılıp ağlamak elinin bolluk ve bereket göreceğine, kariyerinin yükseleceğine inanılır.

Rüyada eşine sarılıp ağlamak sorunlarını unutacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada ölen babaya sarılıp ağlamak allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birisine sarılıp ağlamak uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada sarılmak ağlamak bazı sorunların başgöstereceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş biriyle sarılıp ağlamak her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada babaya sarılarak ağlamak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada geline sarılıp ağlamak kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments