Rüyada sevgilisinden başkasına aşık olmak

Rüyada sevgilisinden başkasına aşık olmak toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, şifa göreceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, daha fazla mal sahibi olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada sevgilisinden başkasına aşık olmak gördüyseniz:

  • Kendinden çok fazla emin olmamasına rağmen size bazı önerilerde bulunan kişiler olabilir.

Rüyada sevgilinin arkadaşına aşık olmak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye aşık olmak zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine işaret eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle sevgili olmak hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden başkasına aşık olmak yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına delalet eder.

Rüyada sevgilin varken başkasına aşık olmak kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin başkasına aşık olduğunu görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliye aşık olmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada aşık olduğun kızla sevgili olmak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments