Rüyada aşık olduğun kişiyle sevgili olmak

Rüyada aşık olduğun kişiyle sevgili olmak mutlulukların yarım kalacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına işarettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmekte geç kaldığınız işler için hemen davranmazsanız pişman olabilirsiniz.

Rüyada aşık olduğun kişiyle sevgili olmak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyi başkasıyla görmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, getirisinden daha fazla olacağına delalet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin ailesini görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişiye sarıldığını görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğu kişinin elini tutmak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada aşık olunan kişiye sarılmak ters giden işlerin düzeleceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına delalettir.

Rüyada size aşık olan kişiyi görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyi evli görmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments