Rüyada eski sevgiliye aşık olmak

Rüyada eski sevgiliye aşık olmak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, çalışmalarının takdir edileceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliye aşık olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi estetik, romantik veya entelektüel yeni akımlara veya planlara kaptırabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliye aşık olmak ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski aşık olduğun kızı görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski aşık olduğun kişiyi görmek yeni ev eşyaları alınacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski aşık olduğu kızı görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada eski arkadaşına aşık olmak çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinden başkasına aşık olmak onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalettir.

Rüyada sevgilin varken başkasına aşık olmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, kısmetlerin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin başkasına aşık olduğunu görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments