Rüyada aydınlık gece görmek

Rüyada aydınlık gece görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, gerginliğin biteceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, kötü günler yaşanacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına rivayet eder.

Rüyada aydınlık gece gördüyseniz:

  • Maddi konuları içeren anlaşmalar size daha iyi bir geleceğin ya da fırsatların kapılarını aralayabilir.

Rüyada aydınlık gece görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada geceyi aydınlık görmek büyük ferahlık yaşayacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz aydınlık görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine delalettir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünü aydınlık görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünü aydınlık görmek işlerinde başarı elde edeceğine ve allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine işaret eder.

Rüyada havayı aydınlık görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments