Rüyada yüzünü aydınlık görmek

Rüyada yüzünü aydınlık görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, acılarını dindireceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada yüzünü aydınlık gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek sorunlar hakkında hazırlıklı olmanızda fayda var.

Rüyada birinin yüzünü aydınlık görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü aydınlık görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine delalettir.

Rüyada aydınlık gökyüzü görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz aydınlığı almak rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aydınlık oda görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz aydınlık görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine delalettir.

Rüyada aydınlık mağara görmek parasının ve malının da artacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments