Rüyada sevgilinin yüzünü görememek

Rüyada sevgilinin yüzünü görememek allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin yüzünü görememek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı şeyleri yerine getiremeyeceğini veya getirmek istemediğini anlamanız gerekiyor.

Rüyada sevgilinin yüzünü görememek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalet eder.

Rüyada bir kişinin yüzünü görememek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işaret eder.

Rüyada insanların yüzünü görememek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine alamet eder.

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına inanılır.

Rüyada birinin yüzünü görememek kişinin hayat sevincinin artacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzünü görememek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada insanın yüzünü görememek mali olarak küçüleceğine, anne baba dualarının alınacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü görememek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments