Rüyada sevgilinin eski sevgilisiyle görmek

Rüyada sevgilinin eski sevgilisiyle görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, atılan adımların zarar getireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin eski sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Planlarınızdan hiç kimseye bahsetmeyin, çok yakında konu hakkındaki duygularınız değişebilir.

Rüyada eski sevgilinin öldüğünü duymak bir uzmana başvurulacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin sesini duymak çok kötü hissedileceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi arabada görmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye yüzük vermek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, haneden birinin ayrılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yola çıkmak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments