Rüyada sevdiğinle yağmurda yürümek

Rüyada sevdiğinle yağmurda yürümek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, keyfin kaçacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle yağmurda yürümek gördüyseniz:

  • Başkalarının değil, kendi hayatınızı iyileştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada sevdiğinle yağmurda yürümek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada gelinlikle yağmurda yürümek yeni bir işe gireceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına yorulur.

Rüyada yağmurun altında yürüdüğünü görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şemsiyeyle yağmurda yürümek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yağan yağmurda yürümek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işarettir.

Rüyada sağanak yağmurda yürümek yeni bir çevre edinileceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurlu suda yürümek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada yağmurda biriyle yürümek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments