Rüyada sevdiğinin küs olduğunu görmek

Rüyada sevdiğinin küs olduğunu görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, strese gireceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin küs olduğunu gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozan veya bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada sevdiğinle küs olduğunu görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini küs görmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin küs olduğunu görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle küs olmak bekar ise evleneceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun arkadaşla barışmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğu kişileri görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küsken barışmak eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşiyle küs olduğunu görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments