Rüyada arkadaşla küstüğünü görmek

Rüyada arkadaşla küstüğünü görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, ağzının tadının bozulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşla küstüğünü gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızı zorlamanız da mümkündür.

Rüyada küs olduğun arkadaşla kavga etmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, makamının tehlikeye gireceğine inanılır.

Rüyada küs olduğu arkadaşıyla barıştığını görmek haksızlık yapmayacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşla küstüğünü görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğun bir arkadaşını görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olan arkadaşı görmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını küs görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, zor günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun arkadaşla konuşmak kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğunuz arkadaşınızı görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, hayırlı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments