Rüyada sevdiği kişiyle evlendiğini görmek

Rüyada sevdiği kişiyle evlendiğini görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlara çok fazla zaman ayırıyor olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğiniz kişinin evlendiğini görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin başka biriyle evlendiğini görmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, hayatını yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle evlenmek hayırla yad etmeye, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin evlendiğini duymak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla evlendiğini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlendiğini görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, düşmanlarına da dost olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments