Rüyada sevdiğinin sevgilisi olduğunu görmek

Rüyada sevdiğinin sevgilisi olduğunu görmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sevgilisi olduğunu gördüyseniz:

  • Sizinle ortak planlar yapmaktan keyif alan kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin adamla sevgili olmak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin insanla sevgili olmak gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinle sevgili olduğunu görmek huzurlu hissedileceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle sevgili olmak sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle bebek sevmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
esra

Rüyamda sevdiğim kişinin bir sevgilisi olduğunu öğrendim. (kendisiyle bir süredir aramiz eskisi gibi değil, yaşanan bir olaydan dolayı aramız bozuk. bu durum çok canımı sıkıyor.) sizce rüyanın tabiri nedir?